Червено сухо вино Гъмза

Това вино е произведено от традиционния български сорт Гъмза. Виното е с красив, искрящ черешово-червен цвят. Ароматът е интензивен, но много нежен, с типичните за сорта нюанси на малина. Подходящ е за консумация с меки сирена и червени меса.

 
 

Розово сухо вино Розе Гъмза и Сира

Виното е получено в резултат на ферментацията на спрециално подбрано грозде. То е с характерен нежен цвят. Има елегантен аромат на червени плодове и деликатен, впечатляващ вкус. Финалът е с ефирна лекота и приятна свежест. То е подходящо за леки ястия, сирена и други деликатеси.

 
 

Бяло сухо вино Врачански Мискет

Произведено от подбрано грозде на този оригинален сорт, отгледан в традиционния за него Северозападен регион. Атрактивен аромат на цветя, роза и индрише. С пикантната си свежест и сухота то е подходящо към морски салати, ястия от стриди, бели сирена и лазаня.

 
 

Бяло сухо вино Совиньон блан и Шардоне

Това вино предлага изключителен букет от аромати и нежна зрялост, а запазеният му живец ще го стимулира още дълго да показва копринената си мекота и дълъг послевкус. Сервира се леко охладено с морски храни и птиче месо.

 
 

Червено сухо вино Каберне совиньон и Каберне фран

С наситения си аромат и сочност, това вино е разнообразно, с изискана сила и въпреки това свежо и елегантно. Подходящо е към различни сирена, пилешко и дивеч.