Дегустации на вината на изба "Магура" във Варна 7-10.07.2016

      От 7 до 10 юли  може да дегустирате вината на изба „Магура“ във Морската градина на Варна, както и да закупите от тях  на цени  на производител. Винарската изба  ще се включи във  фестивала  на  виното  и туризма  ВИНОТУР-2016 Варна. Изложението е открито за посетители от 7 до 10 юли включително. На всеки щанд се правят безплатни дегустации с работно време от 17 до 23 часа.
     ВИНОТУР е шанс всеки ценител и любител на истинските прекрасни български вина да ги дегустира, да им се наслади и да купи най-доброто от производителите.

Приз за Винарска изба "Магура" от световния винен конкурс "Декантер" - Лондон 2015

"Шираз х Каберне Фран" , реколта 2012 се открои сред хилядите вина , изпратени от цял свят и беше удостоено  с бронзов медал от журито, състоящо се от топ сомелиери и винени експерти. За трети път вината на "Магура" получиха признание от най-престижният конкурс за вино и спиртни напитки в света - Decanter World Wine Awards.

Антоан Николов: „Изба „Магура“ ще изненада с нова серия вино от висок клас“

"Всяка година осъвременяваме своите продукти и предлагаме на почитателите нови изненади. До лятото предстои да бъдат пуснати нова серия бяло и червено купажно вино от най-висок клас. Вината са модерни,с  елегантен вкус и надявам да се приемат добре на пазара" -  Антоан Николов, в интервю за в."Конкурент"

 

Антоан Николов: Истинското червено вино е здраве

Антоан Николов: Истинското червено вино е здраве

В района на село Рабиша от дълбока древност се е правело вино и аз с удоволствие продължавам тази традиция, твърди предприемачът. Интервю с Антоан Николов публикувано във вестник „Новинар“.