Червено сухо вино Мерло

Червено вино, произведено по традиционна технология от класическия сорт Мерло и отлежало в дъбови бъчви. Цветът му е наситен тъмно червен. Аромата му е приятен, свеж с оригинален вкус. Особено подхожда към месни блюда.

 
 

Червено сухо вино Каберне Совиньон

Виното има наситен, жив, брилянтен червен цвят на нар, богат аромат на узряло грозде и черни горски плодове. Вкусът му е наситен, добре оформен и плътен. Подхожда към сирена и червени меса.

 
 

Червено сухо вино Шираз и Каберне фран

Това вино съчетава силата от южното слънце и елегантната свежест на тези изключителни, благородни сортове. С рубиненият си цвят и пъстрата палитра от аромати на червени и черни плодове, ванилия и пикантна подправка, стегнато, но фино и с траен послевкус на черна череша, то би било идеален партньор за разнообразни месни блюда и ароматни сирена.

 
 

Червено сухо вино Гъмза

Това вино е произведено от традиционния български сорт Гъмза. Виното е с красив, искрящ черешово-червен цвят. Ароматът е интензивен, но много нежен, с типичните за сорта нюанси на малина. Подходящ е за консумация с меки сирена и червени меса.

 
 

Бяло сухо вино Шардоне

Това шардоне предлага изключителен сортов характер и има богат аромат на тропически плодове, допълван от нюанси на зряла ябълка и ванилия. Сервира се леко охладено с морски храни, птиче месо и макаронени блюда.

 
 

Бяло сухо вино Пино гри

Вино със свеж вкус, добър киселинен баланс, с медно-розов цвят, добра плътност и плодов аромат. Отлично за аперитив, съчетано със салати от морски дарове и рибни блюда.