Авторски права

Съдържанието, илюстрациите и елементите от дизайна на този уебсайт са собственост на „Магура“ АД и са защитени от закона за авторското право и сродните му права.

Публикуваната информация е само за лично ползване и не може да бъде разпространявана, копирана, публикувана, предавана, препредавана, излъчвана или архивирана без изричното съгласие на „Магура“ АД.

„Магура“ АД запазва правото си да предприеме всички предвидени от закона мерки в случай на нерегламентирано използване на части, дизайн или текстове от този уебсайт.

 

Поверителност на информацията

„Магура“ АД гарантира, че няма да разкрива никаква лична информация, предоставена от посетителите на този сайт по време на неговото ползване, без предварително разрешение, с изключение на случаите на задължителна законова процедура или за да защити правата си.

 

Условия за ползване

Сайтът на „Магура“ АД има за цел да предостави актуална информация за компанията и нейните услуги. Съдържанието, публикувано на сайта, както и неговите елементи и дизайн са собственост на „Магура“ АД и са само за лично ползване.

Копиране, публикуване, разпространение, предаване, препредаване, излъчване или архивиране на информация от уебсайта в оригиналния й вид за извършване на търговска или обществена дейност може да се извършва само след изрично писмено съгласие от „Магура“ АД и при изричното упоменаване на този уебсайт.