Червено сухо вино Гъмза

Произведена от стари лозя, които му придават свежест и мекота. То е привлекателно заради цветистите си нюанси на теменужки и богатия аромат на череша и горски плодове, които го изпълват до края. Приятно е да се консумира и без храна, но подхожда много добре към сьомга на скара, пресни сирена и различни месни блюда.

 
 

Червено сухо вино Каберне Совиньон

Това Каберне Совиньон изявява класическите сортови характеристики. Пълно и свежо, с комбинация от череша, френско грозде и пикантни подправки, завършвайки с елегантни нюанси на дъб. Може да се сервира с печено, сьомга и макаронени блюда.

 
 

Червено сухо вино Мерло

Това Мерло от реколта 2008 година предлага изключителен сортов характер. Богатите аромати на узрели плодове и елегантният вкус се допълват от нюанси на шоколад, подправки и благороден дъб. Може да се сервира с печени месни блюда и по-богати предястия.

 
 

Бяло сухо вино Шардоне

С привлекателен аромат на тропически плодове и цветисти нюанси, това шардоне предлага приятна свежест и пикантен завършек. Тези качества го правят подходящо към пилешки и летни салати, както и много от вариантите на азиатската и вегетарианската кухня. Регионално вино.